Τρίτη 17 Ιουλίου 2012

Σκαρφάλωσε στην κορυφή του «μιντιακού» τοπίου, με σπουδές Επικοινωνίας & ΜΜΕ στα ΙΕΚ ΞΥΝΗ



Συνώνυμα με τη δημοσιότητα και το prestige που επισύρουν, τα επαγγέλματα που είναι συνυφασμένα με τα media, από τη δημοσιογραφία μέχρι την ηχοληψία, την σκηνοθεσία και τη διαφήμιση, διεκδικούσαν ανέκαθεν κορυφαία θέση στις προτιμήσεις των νέων για σπουδές. Ταυτόχρονα, η ιδιωτικοποίηση της τηλεόρασης στη χώρα μας και η απελευθέρωση της ραδιοφωνίας επέφεραν τη «γένεση» πληθώρας ραδιοφωνικών και τηλεοπτικών σταθμών, εκτινάσσοντας τη ζήτηση για επαγγελματίες στο χώρο των media. Παρέχοντας τις πλέον αναγνωρισμένες και ποιοτικές σπουδές σε 10 ειδικότητες του Τομέα Επικοινωνίας και ΜΜΕ, τα ΙΕΚ ΞΥΝΗ είναι η επιλογή σπουδών που διασφαλίζει την άμεση εργασιακή σου αποκατάσταση και επισφραγίζει την καταξιωμένη επαγγελματική σου σταδιοδρομία… 

 Με μια άρτια καταρτισμένη ομάδα καθηγητών-καταξιωμένων επαγγελματιών στο χώρο της Επικοινωνίας και των ΜΜΕ, σε συνδυασμό με εργαστήρια που διαθέτουν την πλέον σύγχρονη υλικοτεχνική υποδομή, οι νέοι και νέες που θα επιλέξουν να σπουδάσουν στον Τομέα Επικοινωνίας και ΜΜΕ των ΙΕΚ ΞΥΝΗ λαμβάνουν ολοκληρωμένη εκπαίδευση, που τους αναγάγει, μετά το πέρας των σπουδών τους, σε ικανούς, ανταγωνιστικούς επαγγελματίες στον εργασιακό στίβο.

Παράλληλα, η καταλυτική συνδρομή των ΙΕΚ ΞΥΝΗ, όχι μόνο αναφορικά με την πνευματική καλλιέργεια και εκπαίδευση των σπουδαστών μας, αλλά και όσον αφορά στην ανάδειξή τους ως επιτυχημένους επαγγελματίες, συνίσταται στη συμβολή του ΓΕΑΣ ΞΥΝΗ (Γραφείο Εργασίας Αποφοίτων-Σπουδαστών Ομίλου ΞΥΝΗ), το οποίο μετέρχεται όλων των ισχυρών συνεργασιών των ΙΕΚ ΞΥΝΗ με «δυνατά» ονόματα στο χώρο της Επικοινωνίας, της Διαφήμισης και των Media -μεταξύ των οποίων, το STAR CHANNEL και ο όμιλος NEW MEDIA STUDIES του κ. Σταμάτη Μαλέλη, η εφημερίδα ΑΓΓΕΛΙΟΦΟΡΟΣ, το δημοτικό ραδιόφωνο Θεσσαλονίκης 100,6, η ποδοσφαιρική ομάδα ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ, τα τηλεοπτικά κανάλια ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ TV και ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ TV, το περιοδικό ABOUT ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ- προκειμένου, σε επίπεδο φοίτησης, να κάνουν την πρακτική τους άσκηση σε πραγματικές συνθήκες εργασίας,  και σε επίπεδο επαγγελματικής αποκατάστασης, να απορροφηθούν άμεσα στην αγορά εργασίας.

Περίτρανη απόδειξη της σιγουριάς για το εργασιακό μέλλον, την οποία διασφαλίζουν στους αποφοίτους τους τα ΙΕΚ ΞΥΝΗ, είναι το στατιστικά αποδεδειγμένο ποσοστό ότι 1 στους 2 σπουδαστές μας εργάζεται στο αντικείμενο των σπουδών του, γεγονός που αντιπαραβάλλεται στα ολοένα και αυξανόμενα ποσοστά ανεργίας των ημερών μας.

«Υπόγραψε» την επαγγελματική σου καταξίωση και απόφυγε την «οδύσσεια» αναζήτηση θέσης εργασίας, επιλέγοντας μία από τις παρακάτω 10 ειδικότητες του Τομέα Επικοινωνίας και ΜΜΕ των ΙΕΚ ΞΥΝΗ:

·        Αθλητικός Δημοσιογράφος
·        Σκηνοθέτης
·        Σεναριογράφος
·        Οργανωτικός Συντονιστής Παραγωγής (Παραγωγός)
·        Μουσική με Τεχνολογία
·        Ηχολήπτης
·        Εικονολήπτης
·        Διαφήμιση
·        Δημοσιογράφος- Συντάκτης-Ρεπόρτερ
·        Χειριστής Ηλεκτρονικής Συναρμολόγησης Εικόνας (Μοντέρ)


«Τα 2 χρόνια των σπουδών μου στα ΙΕΚ ΞΥΝΗ ήταν από τα καλύτερα της ζωής μου! Και μπορώ να επιβεβαιώσω πως όλα αυτά τα χρόνια το υπόβαθρο του Εκπαιδευτικού Ομίλου ΞΥΝΗ αποδείχτηκε πολύ δυνατό. Όλοι εμείς οι απόφοιτοι του Ομίλου ΞΥΝΗ πήραμε εφόδια που μας βοήθησαν να διακριθούμε στον επαγγελματικό στίβο. Χαρακτηριστικό είναι, πως σε κάθε εκδήλωση του επαγγελματικού και δημόσιου βίου, συναντάω αποφοίτους του Ομίλου ΞΥΝΗ», λέει η Ντέμη Παπαδοπούλου, απόφοιτος των ΙΕΚ ΞΥΝΗ και διευθύντρια του online ραδιοφωνικού σταθμού offradio.gr, και η μαρτυρία της επιστεγάζει το γεγονός πως, διαβαίνοντας το «κατώφλι» του Εκπαιδευτικού Ομίλου ΞΥΝΗ, το «ραντεβού» με την επαγγελματική επιτυχία είναι προδιαγεγραμμένο, καθώς φέρει την «υπογραφή» του μεγαλύτερου και πληρέστερου εκπαιδευτικού ομίλου στη χώρα μας.
*Περισσότερες πληροφορίες για τις εγγραφές στα νέα τμήματα Οκτωβρίου 2012 και τις μοναδικές καλοκαιρινές προσφορές που ισχύουν, επισκεφθείτε μας ή επικοινωνήστε μαζί μας στις εγκαταστάσεις των ΙΕΚ ΞΥΝΗ:
·        Θεσσαλονίκη: Βαλαωρίτου 9, τηλέφωνο 2310 552406
Ή επισκεφθείτε μας ηλεκτρονικά στη διεύθυνση: www.iek-xini.edu.gr  και στο fb: www.facebook.com/iekxini
ιεκ, δημοσια ιεκ, ιεκ δημοσια, iekxini, iek xini, iek-xini, ιεκ θεσσαλονικης, ιδιωτικα ιεκ, δημοσιο ιεκ, iel, iek peiraia, σχολες κομμωτικης, ιεκ αθηνας, ιδιωτικα ιεκ θεσσαλονικης, ιεκ ξυνη, ιεκ θεσσαλονικης, δημοσια ιεκ θεσσαλονικης, ιεκ οαεδ, ιεκ πατρας, ιεκ ειδικοντητες, σπουδες, spoudes, ιεκ κομμωτικης, ιεκ πληροφορικης, ιεκ φυσικοθεραπειας, ιεκ μηχανολογιας, ιεκ λογιστικης, ιεκ μαγειρικης, ιεκ σεφ, iek sef">