Τετάρτη 29 Αυγούστου 2012

Μάθε για την ειδικότητα: Αθλητικός Δημοσιογράφος


Δεν είναι τυχαίο ότι πολλοί αναγνώστες διαβάζουν τις εφημερίδες από το τέλος προς την αρχή… Δεν είναι τυχαίο ότι οι αθλητικές μεταδόσεις σπάνε διαρκώς τα ρεκόρ τηλεθέασης/ακροαματικότητας… Δεν είναι τυχαίο ότι σε μια εποχή έντονης αμφισβήτησης των δημοσιογράφων, οι αθλητικοί συντάκτες είναι οι πλέον δημοφιλείς και αγαπητοί στον κόσμο!

Σπουδάζοντας Αθλητικός Δημοσιογράφος, είσαι ο επαγγελματίας που καλύπτει τα γεγονότα που συμβαίνουν στο χώρο του αθλητισμού.

Η κατακόρυφη αύξηση των ΜΜΕ στη χώρα μας τα τελευταία χρόνια, με την «γέννηση» πληθώρας νέων ιδιωτικών ραδιοφωνικών και τηλεοπτικών σταθμών, είχε άμεσες –θετικές- συνέπειες στο χώρο της Αθλητικής Δημοσιογραφίας. Τα αθλητικά προγράμματα σε τηλεόραση και ραδιόφωνο, τόσο σε επίπεδο ενημέρωσης όσο και ψυχαγωγίας, είναι κορυφαία σε ακροαματικότητα, και η ανταπόκριση του κόσμου πραγματικά εντυπωσιακή.υνατότητα εργασίας ως ελεύθερος επαγγελματίας.

Γιατί επιλέγω την ειδικότητα


Η αδιαμφισβήτητη άνοδος του ελληνικού αθλητισμού τις τελευταίες δεκαετίες, η εμφάνιση πληθώρας ιδιωτικών ραδιοφωνικών και τηλεοπτικών σταθμών, καθώς και η κατακόρυφη αύξηση των αθλητικών εφημερίδων που εκδίδονται, έχουν εκτοξεύσει τη ζήτηση Αθλητικών Δημοσιογράφων.

Ταυτόχρονα, στο διαδίκτυο -που κυριαρχεί στις μέρες μας στο χώρο της πληροφόρησης- ανάμεσα στις πρώτες θέσεις των δημοφιλέστερων ελληνικών web sites είναι ιστότοποι αθλητικού περιεχομένου, προσφέροντας μεγάλο αριθμό θέσεων εργασίας.

Ολοκληρώνοντας τις σπουδές σου στην Αθλητική Δημοσιογραφία, έχεις την ευκαιρία να ακολουθήσεις ένα επάγγελμα γεμάτο συγκινήσεις, που θα σου δώσει τη δυνατότητα να ταξιδέψεις σε ολόκληρο τον κόσμο και να βρεθείς από κοντά σε μεγάλα αθλητικά γεγονότα, όχι μόνο ελληνικά, αλλά και παγκόσμια.
ιεκ, δημοσια ιεκ, ιεκ δημοσια, iekxini, iek xini, iek-xini, ιεκ θεσσαλονικης, ιδιωτικα ιεκ, δημοσιο ιεκ, iel, iek peiraia, σχολες κομμωτικης, ιεκ αθηνας, ιδιωτικα ιεκ θεσσαλονικης, ιεκ ξυνη, ιεκ θεσσαλονικης, δημοσια ιεκ θεσσαλονικης, ιεκ οαεδ, ιεκ πατρας, ιεκ ειδικοντητες, σπουδες, spoudes, ιεκ κομμωτικης, ιεκ πληροφορικης, ιεκ φυσικοθεραπειας, ιεκ μηχανολογιας, ιεκ λογιστικης, ιεκ μαγειρικης, ιεκ σεφ, iek sef">