Πέμπτη 21 Μαρτίου 2013

Workshop: Meet The Apple


Με διπλή επιτυχία στέφθηκε το Workshop Meet the Apple που πραγματοποιήθηκε στα ΙΕΚ ΞΥΝΗ, αφού εκτός από το πολυάριθμο κοινό που συγκεντρώθηκε στο χώρο της εκδήλωσης για να το παρακολουθήσει ζωντανά, υπήρχαν και πολλοί περισσότεροι ενδιαφερόμενοι που το είδαν Live μέσω διαδικτύου!

Κεντρικό θέμα του σεμιναρίου που διοργάνωσε το Sound & Musinc School στο χώρο των τηλεοπτικών πλατό των ΙΕΚ ΞΥΝΗ (Βαλαωρίτου 9, 4ος όροφος) ήταν τα MAC και όλα τα νέα χαρακτηριστικά τους, περισσότερο σε ότι αφορά τον τομέα της οπτικοακουστικής παραγωγής.
Ο εισηγητής κ. Γιώργος Χαλκιαδούδης, Μηχανικός Ηλεκτρονικών Υπολογιστών, παρουσίασε το πρόγραμμα Mac OS X 10.7 Lion, για το οποίο έχει γράψει και το βιβλίο «Ο κόσμος του ελληνικού Mac OS X 10.7 Lion».
Όλο το workshop μεταδόθηκε ζωντανά μέσω του WEB TV του ΙΕΚ ΞΥΝΗ, και από το Facebook Page του ΙΕΚ ΞΥΝΗ Θεσσαλονίκης. Με αυτό τον τρόπο δόθηκε η δυνατότητα σε όσους το παρακολουθούσαν διαδικτυακά, να απευθύνουν ερωτήσεις στον εισηγητή, μέσω facebook.

Για περισσότερες πληροφορίες: Βαλαωρίτου 9, Θεσσαλονίκη, 2310552406,  iek@xinis.net,  www.iek-xini.edu.gr 

ιεκ, δημοσια ιεκ, ιεκ δημοσια, iekxini, iek xini, iek-xini, ιεκ θεσσαλονικης, ιδιωτικα ιεκ, δημοσιο ιεκ, iel, iek peiraia, σχολες κομμωτικης, ιεκ αθηνας, ιδιωτικα ιεκ θεσσαλονικης, ιεκ ξυνη, ιεκ θεσσαλονικης, δημοσια ιεκ θεσσαλονικης, ιεκ οαεδ, ιεκ πατρας, ιεκ ειδικοντητες, σπουδες, spoudes, ιεκ κομμωτικης, ιεκ πληροφορικης, ιεκ φυσικοθεραπειας, ιεκ μηχανολογιας, ιεκ λογιστικης, ιεκ μαγειρικης, ιεκ σεφ, iek sef">