Πέμπτη 25 Απριλίου 2013

Οι σπουδαστές του Ε.Ο. ΞΥΝΗ συμμετείχαν στην δράση συγκέντρωσης τροφίμων του Α.Σ. ΠΑΟΚ


Την κοινωνική τους ευαισθησία επέδειξαν για μια ακόμη φορά οι σπουδαστές του Εκπαιδευτικού Ομίλου ΞΥΝΗ, συμμετέχοντας στη δράση  που διοργάνωσε ο Α.Σ. ΠΑΟΚ για τον εορτασμό των 87 χρόνων ιστορίας του Συλλόγου.

Οι σπουδαστές, οι καθηγητές και το διοικητικό προσωπικό, στο πλαίσιο της συνεργασίας του Εκπαιδευτικού Ομίλου ΞΥΝΗ με τον ΠΑΟΚ, ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του Συλλόγου και συγκέντρωσαν τις προηγούμενες εβδομάδες μεγάλη ποσότητα τροφίμων, τα οποία
προορίζονται για την ενίσχυση των συσσιτίων που διατηρούν οι Μητροπόλεις Θεσσαλονίκης, Νεάπολης και Σταυρούπολης, Νέας Κρήνης και Καλαμαριάς, Λαγκαδά και Κασσανδρείας.

Την Κυριακή 21 Απριλίου, αντιπρόσωποι των σπουδαστών του Mediterranean College και του ΙΕΚ ΞΥΝΗ μετέφεραν τα τρόφιμα στο γήπεδο της Τούμπας, μπροστά στη θύρα 3 όπου γινόταν η συγκέντρωσή τους. Εκεί τους υποδέχτηκε ο πρόεδρος του Α.Σ. ΠΑΟΚ,  κ. Θανάσης Κατσαρής, ο οποίος τους ευχαρίστησε για τη συνεισφορά τους.

Ο Εκπαιδευτικός Όμιλος ΞΥΝΗ στο πλαίσιο της κοινωνικής εταιρικής κοινωνικής ευθύνης και βασιζόμενος στην ανιδιοτελή διάθεση για προσφορά που επιδεικνύουν οι χιλιάδες σπουδαστές του, λέει ναι στις δράσεις φιλανθρωπικού χαρακτήρα.

Με την παράκληση να δημοσιευτεί
Βαλαωρίτου 9, Θεσσαλονίκη, 2310552406
iek@xinis.net ,  www.iek-xini.edu.gr