Τρίτη 20 Νοεμβρίου 2012

Οι σπουδαστές του ΙΕΚ ΞΥΝΗ ζωντανά στην ΕΤ3 για την επέτειο του Πολυτεχνείου


ΣΠΟΥΔΑΣΤΕΣ «ΜΕ ΑΠΟΨΗ» 

Ζωντανή εμφάνιση στην εκπομπή «ΓΕΓΟΝΟΣ» της ΕΤ3, πραγματοποίησαν οι σπουδαστές του τομέα Δημοσιογραφίας & ΜΜΕ του ΙΕΚ ΞΥΝΗ. Η εκπομπή, την οποία παρουσιάζει ο Δημοσιογράφος και καθηγητής του ΙΕΚ ΞΥΝΗ Δημήτρης Βενιέρης, είχε ως θέμα τα 39 χρόνια από την επέτειο του Πολυτεχνείου.

Οι σπουδαστές Δημοσιογραφίας, οι οποίοι εμφανίστηκαν στην εκπομπή με ζωντανή σύνδεση μέσα από τα τηλεοπτικά studio του ΙΕΚ ΞΥΝΗ, κλήθηκαν να συμμετέχουν σε συζήτηση για το νόημα του Πολυτεχνείου, και να διατυπώσουν τις απόψεις τους ως νέοι σχετικά με τα γεγονότα του Πολυτεχνείου και την απήχησή τους στις μέρες μας.

ιεκ, δημοσια ιεκ, ιεκ δημοσια, iekxini, iek xini, iek-xini, ιεκ θεσσαλονικης, ιδιωτικα ιεκ, δημοσιο ιεκ, iel, iek peiraia, σχολες κομμωτικης, ιεκ αθηνας, ιδιωτικα ιεκ θεσσαλονικης, ιεκ ξυνη, ιεκ θεσσαλονικης, δημοσια ιεκ θεσσαλονικης, ιεκ οαεδ, ιεκ πατρας, ιεκ ειδικοντητες, σπουδες, spoudes, ιεκ κομμωτικης, ιεκ πληροφορικης, ιεκ φυσικοθεραπειας, ιεκ μηχανολογιας, ιεκ λογιστικης, ιεκ μαγειρικης, ιεκ σεφ, iek sef">