Τρίτη 13 Νοεμβρίου 2012

Ο Σούλης Μαρκόπουλος στα ΙΕΚ ΞΥΝΗ


Στο ΙΕΚ ΞΥΝΗ Θεσσαλονίκης βρέθηκε ο προπονητής της ομάδας μπάσκετ του ΠΑΟΚ, Σούλης Μαρκόπουλος, καλεσμένος του τομέα Αθλητικής Δημοσιογραφίας, και συμμετείχε σε συζήτηση με τους σπουδαστές.

Ο Σούλης Μαρκόπουλος απάντησε σε ερωτήσεις των νέων δημοσιογράφων για τη συνεργασία του με τον ΠΑΟΚ, και για το ελληνικό πρωτάθλημα.

Όταν οι σπουδαστές τον ρώτησαν ποια θεωρεί τη μεγαλύτερη επιτυχία του, απάντησε «Εκείνο που ευχαριστεί τον προπονητή είναι η δημιουργία. Ο


Ίβκοβιτς πήρε με τον Ολυμπιακό πέρυσι πρωτάθλημα σε Ελλάδα και Ευρώπη. Αν τον ρωτήσετε όμως θα σας πει ότι είναι πιο ικανοποιημένος που έκανε καλό παίχτη τον Παπανικολάου. Πιστεύω ότι στην καριέρα μου βοήθησα πολλούς παίχτες να γίνουν καλύτεροι. Μεγαλύτερη επιτυχία μου ήταν το κύπελλο Κόρατς με τον ΠΑΟΚ».

Οι σπουδαστές τον ρώτησαν επίσης, ποιοι είναι οι ανεκπλήρωτοι στόχοι του. «Πολλοί. Να κατακτήσω πρωτάθλημα, κύπελλο, να βρεθεί η ομάδα μου στην ευρωλίγκα, και εκεί να κοντραριστεί με δυνατές ομάδες.  Όμως η μεγαλύτερη επιτυχία για έναν άνθρωπο απέναντι στον εαυτό του, είναι να ευχαριστιέται με αυτά που κάνει».

Τη συζήτηση συντόνισε ο δημοσιογράφος Κωνσταντίνος Χήτας, υπεύθυνος του τομέα σπουδών Αθλητικής Δημοσιογραφίας του ΙΕΚ ΞΥΝΗ Θεσσαλονίκης.

Φωτογραφίες:
Photo1: Ο Σούλης Μαρκόπουλος με τους σπουδαστές Αθλητικής Δημοσιογραφίας του ΙΕΚ ΞΥΝΗ Θεσσαλονίκης.
Photo 2 & 3: Ο Σούλης Μαρκόπουλος, με το Δημοσιογράφο Κωνσταντίνο Χήτα, υπεύθυνο του τομέα Αθλητικής Δημοσιογραφίας του ΙΕΚ ΞΥΝΗ Θεσσαλονίκης.

Με την παράκληση να δημοσιευτεί

Βαλαωρίτου 9, Θεσσαλονίκη, 2310552406, iek@xinis.net ,  www.iek-xini.edu.gr

ιεκ, δημοσια ιεκ, ιεκ δημοσια, iekxini, iek xini, iek-xini, ιεκ θεσσαλονικης, ιδιωτικα ιεκ, δημοσιο ιεκ, iel, iek peiraia, σχολες κομμωτικης, ιεκ αθηνας, ιδιωτικα ιεκ θεσσαλονικης, ιεκ ξυνη, ιεκ θεσσαλονικης, δημοσια ιεκ θεσσαλονικης, ιεκ οαεδ, ιεκ πατρας, ιεκ ειδικοντητες, σπουδες, spoudes, ιεκ κομμωτικης, ιεκ πληροφορικης, ιεκ φυσικοθεραπειας, ιεκ μηχανολογιας, ιεκ λογιστικης, ιεκ μαγειρικης, ιεκ σεφ, iek sef">