Πέμπτη 8 Νοεμβρίου 2012

Rock Opera ALEXANDER Με την υποστήριξη των ΙΕΚ ΞΥΝΗ


Η καινούρια ροκ όπερα «Alexander» σε πρώτη εκτέλεση, ξεκινάει την πορεία της στη Θεσσαλονίκη, φέτος που η πόλη γιορτάζει τα εκατό χρόνια από την απελευθέρωσή της. Το έργο είναι αποτέλεσμα μιας αγγλο-ελληνικής συνεργασίας, όπου τη μουσική υπογράφει ο συνθέτης Κώστας Αθυρίδης και το λιμπρέτο στα αγγλικά η λογοτέχνης/ιστορικός Penny Turner.

Η όπερα στοχεύει, με σύγχρονο ήχο και μουσική, να μας φέρει κοντά στη μαγεία, στο όνειρο και στην ανθρώπινη φύση του Μεγάλου Αλεξάνδρου, ενός των Μεγαλυτέρων της παγκόσμιας ιστορίας. Παρουσιάζεται από την καλλιτεχνική ομάδα EPOPSIS(στην οποία συμμετέχουν μουσικοί και τραγουδιστές της ροκ σκηνής της Θεσσαλονίκης), σε μια δίωρη μουσικοθεατρική παράσταση, με ζωντανή ορχήστρα 14 μουσικών και 40 ηθοποιούς, τραγουδιστές και χορευτές.


Οι παραστάσεις θα πραγματοποιηθούν στη μουσική σκηνή Stage (26ης Οκτωβρίου 27, περιοχή Σφαγεία) στις 9,10,11 και 15,16,17,18 Νοεμβρίου 2012. Προσέλευση κοινού στις 20:00, ώρα έναρξης παραστάσεων στις 20:30.

Επίσημος υποστηρικτής για τις παραστάσεις της Θεσσαλονίκης είναι τα ΙΕΚ ΞΥΝΗ. Συγκεκριμένα οι σπουδαστές του τομέα Ηχοληψίας & Μουσικής με Τεχνολογία θα συμμετέχουν στο sound support, οι σπουδάστριες του τομέα Ομορφιάς θα υποστηρίξουν το μακιγιάζ και τα χτενίσματα των επί σκηνής καλλιτεχνών, ενώ οι σπουδαστές Δημοσιογραφίας και Εικονοληψίας κάλυψαν με ρεπορτάζ και backstage videos τις πρόβες.

Για περισσότερες πληροφορίες:
www.alexander-rockopera.gr,  info@alexander-rockopera.gr

ιεκ, δημοσια ιεκ, ιεκ δημοσια, iekxini, iek xini, iek-xini, ιεκ θεσσαλονικης, ιδιωτικα ιεκ, δημοσιο ιεκ, iel, iek peiraia, σχολες κομμωτικης, ιεκ αθηνας, ιδιωτικα ιεκ θεσσαλονικης, ιεκ ξυνη, ιεκ θεσσαλονικης, δημοσια ιεκ θεσσαλονικης, ιεκ οαεδ, ιεκ πατρας, ιεκ ειδικοντητες, σπουδες, spoudes, ιεκ κομμωτικης, ιεκ πληροφορικης, ιεκ φυσικοθεραπειας, ιεκ μηχανολογιας, ιεκ λογιστικης, ιεκ μαγειρικης, ιεκ σεφ, iek sef">